Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen hätänumero (spam-esto)?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Juhani
« : 17.08.2012 - 21:09:04 »

Aika vanha postaus, mutta pitää vaan mainita että näitä ennustuksia on kaikenlaisia, mä en jaksa ollenkaan uskoa yhteenkään joka ennustaa noin pitkän ajan päähän..
Kirjoittanut: _RR
« : 02.04.2012 - 15:03:00 »

Voishan noita tietty yksityistääkin. Tiedän vain sen että ei Suomessa kannata mitään perusteollisuuden tapasta pitää. Työvoimakustannukset, palkansaajajärjestöt ja sijainti pitää huolen siitä. Jäljelle vaan palvelualat. Palvelemme kaikki vaan toisiamme :) Siitä on vaan vaikeampi lohkaista vientiä.
Kirjoittanut: Ai1
« : 01.04.2012 - 19:07:50 »

Lainaus
Opetushallitus on ennustanut sosiaali- ja terveyspalveluihin syntyvän jopa 130 000 uutta työpaikkaa vuoteen 2025 mennessä.

Työpaikkoja häviää puolestaan metsätaloudesta ja teollisuuden aloilta sekä sähkölaitteiden ja metallituotteiden valmistuksesta.

http://www.talouselama.fi/uutiset/ss+nailla+aloilla+riittaa+toita+tulevaisuudessa/a2094313?s=r

Mistäköhän se hyvinvointi meinataan tuolevaisuudessa repiä, jos teollisuus ja vienti ajetaan alas. Velkaa kyllä voi aina ottaa, mutta hyviä lopputuloksia ylivelkaantumisesta löytyy jo useita.

Mikähän tätä sossulantiaa oikein vaivaa? Mätä paska koko maa. Julkinen sektori paisuu kuin pullataikina ja samaan aikaan yksityistä sektoria ajetaan alas. So great!

Tekisi mieli myydä kaikki vähäinen omaisuus pois ja alkaa vain olemaan jouten. Jäisi aikaa itselle, kun ei täällä kohta mitään tehdä. Kiitos SDP ja kaikille muille, jotka noita veroja nostaa tappiin!