Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Matti 07.01.2019 - 21:09:57 »
VarmaLaina.fi on hyvä vaihtoehto kun tarvitsee lainaa nopeasti käyttöön.
2
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Matti 07.01.2019 - 20:08:21 »
Jos tarvitsee lainaa niin se kannattaa hakea FiksuLaina.fi palvelusta.
3
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Miska 18.11.2018 - 22:10:47 »
Itse hain lainaa netistä. Rahat tulivat tilille hetkessä!
4
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Ville 17.11.2018 - 12:12:44 »
Lainaa yritykselle voi hakea kätevästi myös netistä, jos ei halua lähteä konttoriin asti neuvottelemaan.
5
Kieltäminen on typerin ratkaisu tässäkin asiassa. Ihmisiä täytyy kouluttaa tekemään parempia ratkaisuja eikä kertoa, että älä paina nappia. Kehitys kehittyy ja eräänlainen evoluutio korjaa omansa pois. Esimerkkinä tämä sivusto www.vertaaensin.fi/laina auttaa ihmisiä käsittämään vippien eroja. Ihmiset kehittävät ratkaisuja ongelmiin. Silmien sulkeminen oikeilta ongelmilta(ihmisten huono taloudenlukutaito) on järjetöntä.
6
Voisin huoletta sijoittaa pikavippi yritykseen. Vaikka pikavipit saavat osakseen kovaa arvostelua, en näe niitä niin pahoina kun kirjoitetaan. Joku toinen sijoittaja voisi todeta, että on moraalisesti väärin sijoittaa niihin mutta itse en näe ongelmaa tässä.

Ainoa asia mikä saa minut epäilemään sijoittamista ovat mahdolliset tulevat lakimuutokset, jotka voivat rajoittaa yhtiöiden toimintaa ja pahimmassa tapauksessa lakkauttaa koko alan.
7
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Mikko 06.11.2018 - 11:11:02 »
Kyllä se on vertaislaina se uus juttu!
8
Lainaus
Ovatko pien­lai­nat vel­ka­hel­vet­tiin ih­mi­siä tök­ki­vä pa­ho­lai­sen tu­li­nen han­ko? Vai ko­ti­mai­nen ra­hoi­tu­sin­no­vaa­tio? Ko­ron­kis­ku­rit ja förs­ko­tit kor­van­neet pi­ka­lai­nat toi mark­ki­noil­le vuon­na 2005 tur­ku­lai­nen Teks­ti­vip­pi, jo­ta seu­ra­si vä­lit­tö­mäs­ti liu­ta mui­ta yri­tyk­siä. Nyt tä­mä suo­ma­lai­nen vien­ti­tuo­te on al­le vuo­si­kym­me­nes­sä teh­nyt lä­pi­mur­ron ym­pä­ri maail­man ni­men­omaan help­pou­ten­sa ja no­peu­ten­sa an­sios­ta... mutta Suomessa se aiotaan kieltää.

Hieno innovaatio ja idea! Ainakin tietystä näkövinkkelistä vaikka lieveilmiöitäki on. Pikavippikielto (ja oikeastaan rajoittaminenkin) on vähän liian raju toimenpide tähän meidän yhteiskuntajärjestelmään nimeltä markkinatalous. Ihmisten sivistäminen olisi paras keino vaikka en nyt heti keksi miten sen tehokkaasti toteuttais.

Parasta ehkä että pikavippifirmoilla olis yhteinen tietokanta, josta voisivat omaksi ja velallisen eduksi katsoa vellaisen pikavippisaldoa ja -historiaa... autom. järjestelmä jossa hyvä henkilötietosuoja sanoen vaikka vain että myönnetään/ei myönnetä... ja näin tarpeen tullen rajoittaa pikavipin myöntämistä henkilöillä joilla on liikaa pikavippisaldoa tai jonkin sortin kierrettä.

Samaa mieltä. Pikavippien kieltäminen on liian raja toimenpide. Vapaan markkinatalouden rajoittaminen ei myöskään ole suotavaa. Positiivinen luottorekisteri, josta on paljon ollut puhetta, voisi olla hyvin toimiva ratkaisu ylivelkaantumisen estämiseksi.
9
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Mikko 18.10.2018 - 10:10:01 »
Itse vertailin pikavipit ja löysin itselle sopivimman.  8)
10
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Mikaelblackmoon 11.10.2018 - 10:10:53 »
Laina, laina, laina..... En hakenu S-pankilta vain sain parhaan tarjouksen Norjasta.  :P
Sivuja: [1] 2 3 ... 10