Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Goldberg

Sivuja: [1]
1
Tällä kertaa Nordnet ei ostanut pois kilpailijaa vaan Saxo Privatbank (ent. Saxo-ebank, Saxo-Etrade, E*TRADE...) yksinkertaisesti luovutti Suomen ja Ruotsin liiketoiminnan kanssa. Liiketoimintaa ei siis anneta eteenpäin vaan nyt on ainakin tälle asiakkaalle lähetetty, että pulju vain "keskittyy Tanskaan" ja Ruotsi sekä Suomi saavat painua... Käskivät vain ilmoitella mihin paperit ja rahat siirretään.

Volyymi ei tainnut riittää ja lafka poistuu nyt lopullisesti takavasemmalle. Tämä Saxo privatbankin omin sanoin "strateginen päätös" tekee nyt sen että online-välityksessä hintakilpailu poistuu sitten samaa tietä. Suomalaista puhdasta online-välittäjää ei kai enää olekaan ollut vähään aikaan ja kauempaa saa nyt hakea. Nyt täytyy ainakin itse hakea jenkkipaperien välittäjä muualta. Nordnetin 15e per kipale on vähän ryöstöä. Pelolla jään odottamaan miten Suomen ja Ruotsin hinnastojen nyt käy kun on varaa vähän nostella.

No Nordnetin kurssi ei kummemmin tähän reagoinut. Voi olla että saxobankin jo kerran pelastama etrade (ruotsi/suomi) ei ollut enää todellinen uhka ja hintojen nostot oli tehty jo aikaisemmin. Ei tietoa onko päätös julkistettu jossain yhteydessä jo aikaisemmin.

Sivuja: [1]