Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - feisbuu-kissa

Sivuja: [1]
1
Pyöreä huone / Tukan leikkuusta
« : 19.07.2012 - 18:06:16 »
Aina vetänyt kaljuksi, kun se on helppoa ja halpaa. Yli 20 vuotta. Oletin, että alan kaljuuntua jo tässä vaiheessa, mutta ei.

No nyt olen kasvattanut, vittuuksillani, hevilettiä noin 6kk. Äsken rupes heijastus vituttaan liikaa, saatanan mullet. Leikkasin sen nyt poies saksilla ihoa myöten. Ihan kivalta näyttää. Mun mielestä ja ei enää hinkkaa niskaa, ilmava olo.

Saa nähä mitä muija tykkää.

Mutta en ala tyhjästä maksaan.

Kippis.

2
Pyöreä huone / Vitun Kova piisi
« : 19.07.2012 - 17:05:22 »
John Frusciante - With No One

http://youtu.be/8ga85OSyVH0

3
Pyöreä huone / Hei mitä on olla vapaa?
« : 02.07.2012 - 09:09:49 »
Luin hassun kirjan: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tipping_Point

Olen lukenut ennenkin meemeistä sun muusta vastaavasta hömpästä, nyt vaimo anto tämmösen luettavaksi.

Alan olemaan aika vakuuttunut siitä, että ei sitä "itse" pysty vaikuttamaan omiin tekemisiinsä kovinkaan paljon. Ihminen on eläin ja menee ihan samalla tavalla vaistojen varassa kuin muukin eliöstö tällä pallolla, vaikka aivoissa "minä" muuta sanookin. Vai mitäs pitäisi esim. ajatella siitä kun magneettikuvaus paljastaa, että aivojen liikealue antaa kädelle käskyn liikkua vasta sen jälkeen kun käsi on jo alkanut liikkua?

Itsellä uusinta painos Gladwellin kirjasta ja siihen on kirjailija lisännyt jälkisanat vai miten se afterwords nyt onkaan suomeksi. Hän pohtii mielenkiinoisella tavalla Yhdysvaltain koulusurmien syitä "Tipping Point"-teorian pohjalta. Itsellä tuli heti Suomen laajennetut itsemurhat ja nämä kattoampujat mieleen, kun kirjaa luin. Hänen selitys kysymykseen miksi? on uskottavin mitä minulla on tullut vastaan.

Mielenkiintoista oli myös lukea New Yorkin putsauksesta vuosituhannen vaihteessa ja ennen kaikkea sitä edeltäneen rikollisuusepidemian syistä. Ollaanko Suomessa menossa samaan suuntaan, kun pikkurikoksia tai suuria talousrikoksia ei edes tutkita ja harmaata historiaa näyttää olevan ihan pääministeritasolla asti? Tuleeko jossakin vaiheessa rikollisuus epidemia, tuon teorian pohjalta tälle ainakin on annettu kaikki eväät. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että poliisin ei nyt tarvitsisi ihan joka pikku asiasta nipottaa, mutta kirjan luettuani en ole enää ollenkaan varma onko asia näin.

En nyt jaksa enempää. Terve.
Sivuja: [1]