Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
11
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Palli 14.08.2017 - 18:06:41 »
Aika moni pankkihan myöntää kulutusluottoa omille asiakkailleen, koska siinä pystyy helposti katsomaan maksukykyä ja muuta siihen vaikuttavaa...mut mä kilpailutin omat lainat tällä sivulla mis on ihan kaikki pankit kun oli pakko uus pesukone ostaa: https://www.vertaaensin.fi/laina Oon Dansken ja S-Pankin asiakas, mut vaan Danskesta ja vippifirmoilta saisin lainaa :( Pankeillahan on nii erilaiset kriteerit miten ne antaa lainaa tulojen mukaan jne...varmaan kun en oo tarpeeks rikas niin en siks kelpaa S-Pankille vaikka oon ollut asiakkaana vaikka kuinka pitkään! Danskesta päädyin ottamaan sit lopulta. Sanoivat tuolla lainavertailussa myös että ''Laina on suhteellisen kallis alemman etutason Danske Bank -asiakkaille'' Juu, juuri sinne mä kuulun, ja S-Pankin alimman etutason asiakkaille ei kai sit lainaa myönnetäkään...
12
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut ritola 12.08.2017 - 14:02:42 »
Lainanvälittäjissä on omat hyvät puolensa, mutta ne korostuvat vain, jos oma pankki ei myönnä lainaa. Tarjouksia kyllä sataa ja monilla välittäjillä tuntuu olevan kytkökset toisiinsa kun sataa ja ropisee vähän turhankin tiuhaan ja aika pitkään vielä. Pankit ovat tiukkoja ja pienituloinen ei pankista enää vakuudetonta lainaa helpolla saa. Välittäjät eivät myöskään kilpailuta pankkejamme kuten nordeaa, OP, POP-pankki jne, vaan monesti tuntemattomampia pankkeja kuten resursbank, monobank. Tutkin netistä https://www.talouteen.com/parhaat-lainanvalittajat-netissa näitä "parhaita" välittäjiä ja yhdelläkään ei ole yhteistyötä suomalaisten pankkien kanssa, vai olenko väärässä? Miksei Suomen pankit tee omaa välittäjäpalvelua ja tarjoa sitten vaikka isommalla korolla yksityishenkilöille lainaa, joilla on pienemmät tulot, mutta muuten talous kunnossa ja luottotiedoissa ei häiriöitä?
13
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Janit 25.06.2017 - 20:08:22 »
Pankkien ja muiden lainapalveluiden kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Varsinkin kun nyt on avattu aivan uusi ja maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu: https://www.lainankilpailuttaja.fi/ nämä palvelut kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi jopa 50.000 euroon saakka.
14
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Markku 04.06.2017 - 22:10:59 »
Kyllä se on niin että lainat kannattaa kilpailuttaa ihan itse. Silloin ei ainakaan kukaan pääsee höynäyttämään. Riittää kun katsoo parhaat lainapalvelut palvelusta https://www.pienlainat.fi/ ja pyytää niistä ilmaiset lainatarjoukset. Ei vie kuin pari minuuttia per hakemus.
15
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Janna 04.06.2017 - 17:05:52 »
Pankkien kilpailuttamiseen löytyy nykyään täysin maksuton palvelu: https://www.vertaapankkeja.fi/ joka kilpailuttaa lainat yli 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Palvelu on 100% kotimainen ja maksuton.
16
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Janniina 04.06.2017 - 17:05:23 »
Pankkien kilpailuttaminen onnistuu netissä nykyään varsin helposti. Muistelisin että ensimmäinen kerta kun kokeilin näitä lainanvälityspalveluita, saamani lainatarjoukset olivat juuri näitä pikavippipaikkoja. Nyt näihinkin on kuitenkin tullut "järkeä".  Löysin palvelusta https://www.leijonalaina.fi/ monta uutta pankkien ja kilpailuttamiseen keskittyvää palvelua ja tänä päivänä tarjoukset olivat merkittävästi parempia.
17
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Vierailuja 22.05.2017 - 11:11:24 »
Ei nuo lainanvälittäjät vielä tällä hetkellä kilpailuta kuin muutaman pankin, loput on sitten muita lainapalveluita.* Onhan nuo helppoja käyttää, mutta joskus tuntuu että sähköposti täytyy sen jälkeen roskapostista. Jos tarvitsee lainaa heti niin aika harva noista pystyy edullista lainaa nopeasti tarjoamaan.  *Lähde: https://lainaa-24h.fi/
18
Pyöreä huone / Vs: Liikeidea tai yhteistyö
« Uusin viesti kirjoittanut Nimetän vierailija 02.02.2017 - 11:11:21 »
Jos laittaisit vähän enemmän ja tarkempia tietoja, niin kiinnostuneita voisikin löytyä.

--------------------------------------
Jarkko
https://moneybanker.com/fi/
19
Pörssihuone.fi tiedottaa / Uutislähteitä paivitetty
« Uusin viesti kirjoittanut PH.fi Team 30.12.2016 - 02:02:08 »
Olemme päivittäneet seuraamiemme uutissivustojen RSS-lähteitä. Mm. Kauppalehti lisätty takaisin tauon jälkeen ja HS.fi:n muut uutiset kuin talousuutiset on siivottu pois. Ilmoittakaa toki jos haluatte meidän harkitsevan muiden lähteiden lisäystä, poistamista tai korjaamista.

Yst.terv.
Roope + muu ph-tiimi
20
Pyöreä huone / Liikeidea tai yhteistyö
« Uusin viesti kirjoittanut Vadim 20.12.2016 - 18:06:41 »
Hei kaikille!
Haluatko hyvät rahat? Onko sinulla liikeidea? Onko paljon kokemusta?

Olen 30v mies joka on vakituisessa työsuhteessa, mutta silti haluan kehittyä ja menestyä tulevaisuudessa.
Äidin kieleni on venäjä, mutta sujuvasti puhun suomea ja englantia.
Etsin ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä, luotettavia ja mielenkiintoisia sielua. Haluan saada hyvän toimivan tiimin joka pystyy toimia yhtenä kappaleena.
Uskon, että tästä saamme hyvän ja motivoituneen porukan kasaan ja aloitetaan meilenkiintoinen yhteinen matka eteenpäin.
Oletko mukana?
Sivuja: 1 [2] 3 4 5