Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Markku 04.06.2017 - 22:10:59 »
Kyllä se on niin että lainat kannattaa kilpailuttaa ihan itse. Silloin ei ainakaan kukaan pääsee höynäyttämään. Riittää kun katsoo parhaat lainapalvelut palvelusta https://www.pienlainat.fi/ ja pyytää niistä ilmaiset lainatarjoukset. Ei vie kuin pari minuuttia per hakemus.
2
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Janna 04.06.2017 - 17:05:52 »
Pankkien kilpailuttamiseen löytyy nykyään täysin maksuton palvelu: https://www.vertaapankkeja.fi/ joka kilpailuttaa lainat yli 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Palvelu on 100% kotimainen ja maksuton.
3
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Janniina 04.06.2017 - 17:05:23 »
Pankkien kilpailuttaminen onnistuu netissä nykyään varsin helposti. Muistelisin että ensimmäinen kerta kun kokeilin näitä lainanvälityspalveluita, saamani lainatarjoukset olivat juuri näitä pikavippipaikkoja. Nyt näihinkin on kuitenkin tullut "järkeä".  Löysin palvelusta https://www.leijonalaina.fi/ monta uutta pankkien ja kilpailuttamiseen keskittyvää palvelua ja tänä päivänä tarjoukset olivat merkittävästi parempia.
4
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Vierailuja 22.05.2017 - 11:11:24 »
Ei nuo lainanvälittäjät vielä tällä hetkellä kilpailuta kuin muutaman pankin, loput on sitten muita lainapalveluita.* Onhan nuo helppoja käyttää, mutta joskus tuntuu että sähköposti täytyy sen jälkeen roskapostista. Jos tarvitsee lainaa heti niin aika harva noista pystyy edullista lainaa nopeasti tarjoamaan.  *Lähde: https://lainaa-24h.fi/
5
Pyöreä huone / Vs: Liikeidea tai yhteistyö
« Uusin viesti kirjoittanut Nimetän vierailija 02.02.2017 - 11:11:21 »
Jos laittaisit vähän enemmän ja tarkempia tietoja, niin kiinnostuneita voisikin löytyä.

--------------------------------------
Jarkko
https://moneybanker.com/fi/
6
Pörssihuone.fi tiedottaa / Uutislähteitä paivitetty
« Uusin viesti kirjoittanut PH.fi Team 30.12.2016 - 02:02:08 »
Olemme päivittäneet seuraamiemme uutissivustojen RSS-lähteitä. Mm. Kauppalehti lisätty takaisin tauon jälkeen ja HS.fi:n muut uutiset kuin talousuutiset on siivottu pois. Ilmoittakaa toki jos haluatte meidän harkitsevan muiden lähteiden lisäystä, poistamista tai korjaamista.

Yst.terv.
Roope + muu ph-tiimi
7
Pyöreä huone / Liikeidea tai yhteistyö
« Uusin viesti kirjoittanut Vadim 20.12.2016 - 18:06:41 »
Hei kaikille!
Haluatko hyvät rahat? Onko sinulla liikeidea? Onko paljon kokemusta?

Olen 30v mies joka on vakituisessa työsuhteessa, mutta silti haluan kehittyä ja menestyä tulevaisuudessa.
Äidin kieleni on venäjä, mutta sujuvasti puhun suomea ja englantia.
Etsin ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä, luotettavia ja mielenkiintoisia sielua. Haluan saada hyvän toimivan tiimin joka pystyy toimia yhtenä kappaleena.
Uskon, että tästä saamme hyvän ja motivoituneen porukan kasaan ja aloitetaan meilenkiintoinen yhteinen matka eteenpäin.
Oletko mukana?
8
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Vikke 11.07.2016 - 14:02:42 »
Ai jostain luit semmoista..

Mitä olen itse näihin lainanvälittäjiin tutustunut ja ihmisiltä kuullut, niin aika usein sieltä tarjotaan jotain pikavippiä. Tuo mainitsemasi lainanvälittäjä näyttää ihan kohtalaisen hyvältä ja asialliselta, mutta osa vastaavista palveluista on jo visuaalisesti niin epäilyttävän näköisiä, etten kyllä ikinä viitisisi sinne mitään tietojani lähettää. Itsestäni tuntuu, että aika monella vastaavalla sivustolla on takoituksena kerätä lainaa tarvitsevien ihmisten sähköpostit talteen ja jälkeenpäin lähettää jotain vippitarjouksia epätoivoisille ihmisille.
Ovathan nuo lainat ja pikavipit hyvää bisnestä, ei sitä voi kieltää. Kun korko on kohdillaan ja karsii pois luottotappioiden riskit, niin aika hyvää tulosta tekevät monet näistä tämän alan firmoista. Melkoisia eroja kyllä muutenkin on noissa lainafirmoissa ja niiden koroissa. Lähde: https://financer.com/fi/
9
Liikeidea!? / Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Jere 15.06.2016 - 13:01:24 »
Hei,

Luin jostain, että Lainanvälittäjä.fi kilpailuttaa pankkien lainat, eikä ainoastaan kalliimpia luottoyhtiöiden tarjoamia vippejä ja kulutusluottoja.

Mielestäni bisnesidea on todella simppeli ja luulisin sen toimivan erinomaisesti. Onkohan pankit hankala saada yhteistyöhön? Ilman yhteistyösopimusta homma saattaa kaatua hakuprosessin hitauteen ja koska lainojen ehdot vaihtelevat jokaisen hakijan kohdalla ei mitään listahintojakaan pysty antamaan.
10
Pörssihuone.fi tiedottaa / Vs: Palvelin päivitetty, katko ohi
« Uusin viesti kirjoittanut MUx2 06.06.2016 - 17:05:09 »
Kiitos päivityksestä!
Sivuja: [1] 2 3 4