Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Pörssihuone.fi tiedottaa / TIEDOTUS: sivuston päivitys 2 viikon sisään!
« Uusin viesti kirjoittanut Roopevaan tänään kello 02:38:35 »
Viilaamme käyttöliittymää, päivitämme ulkoasua ja tuomme muutamia uusia ominaisuuksia parin viikon sisään. Laittakaa tarpeen tullen palautetta ja toiveita.

-Roope, Timo, Juha
2
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Anna 12.12.2017 - 11:11:10 »
Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa aina. Kilpailutus sivustoja on nykyää todella paljon.

Yksi nykypäivän trendi näyttää olevan lainojen yhdistäminen https://www.yhdistalaina.com
Kieltämättä ihan fiksuahan se on yhdistää kalliit lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi.
3
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Anna 11.12.2017 - 11:11:45 »
Hei,

Luin jostain, että Lainanvälittäjä.fi kilpailuttaa pankkien lainat, eikä ainoastaan kalliimpia luottoyhtiöiden tarjoamia vippejä ja kulutusluottoja.

Mielestäni bisnesidea on todella simppeli ja luulisin sen toimivan erinomaisesti. Onkohan pankit hankala saada yhteistyöhön? Ilman yhteistyösopimusta homma saattaa kaatua hakuprosessin hitauteen ja koska lainojen ehdot vaihtelevat jokaisen hakijan kohdalla ei mitään listahintojakaan pysty antamaan.

Paljon on näitä kilpailutuspalveluja tullut viimeaikoina. Itse käytin lainojen yhdistämiseen tätä palvelua: Yhdistalaina.com. Sain niputettua monta kallista lainaa yhdeksi edulliseksi lainaksi. Säästöä tulee jo useampi kymppi kuukaudessa.  ;)

4
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Anna 17.11.2017 - 11:11:24 »
Minä kilpailutin oman pankkilainan netissä, palvelusta https://www.lainaaheti247.fi/ saamieni ohjeiden mukaan. Oli todella helppoa, eikä onneksi tarvinnut lähteä pankkiin tapaamaan jotain virkailijaa...
5
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Rauno 17.11.2017 - 11:11:50 »
Jos haluaa suorittaa lainojen kilpailuttamisen perusteellisesti, kannattaa vertailla niitä vaikka palvelussa https://www.luottotilit.fi/ josta saa lainaa heti ilman vakuuksia!
6
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut hannuli1972 08.11.2017 - 20:08:14 »
Pikavippejä saa alkaen k18 tsiikaa https://www.lainalaskuri.biz - summat on äkkiä aika isoja 18 v tyypille. Lainat kannattaa yhdistää https://www.lainalaskuri.biz
7
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Markkumän 19.09.2017 - 13:01:16 »
Minä ainakin kilpailuta aina omat lainani palvelussa https://www.pienlainat.fi/ ja sillä bueno.
8
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Marjut 08.09.2017 - 11:11:46 »
...se jäi vielä mainitsematta, että toinen maksuton lainojen kilpailutuspalvelu on https://www.fiksurahoitus.fi/ joka toimii samoin kuin tuo VarmaLaina.fi. Itse olen käyttänyt aina molempia ja näin maksimoinut saamieni lainatarjousten määrän.
9
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Marjut 08.09.2017 - 11:11:33 »
Minä olen hakenut lainaa netistä muutamaan eri tarpeeseen. Olen myös huomannut tuon, kuinka suuret erot eri lainapalveluiden kuluissa ja koroissa todella voi olla. Moni palvelu mainostaa "edullista" lainaa ilmoittamalla vain lainan nimelliskorot. Tämän vuoksi olenkin aina käyttänyt palvelua https://www.varmalaina.fi/ sillä sen kautta saa lopulliset lainatarjoukset todella helposti. Lainatarjouksista näkee heti lainan lopullisen todellisen vuosikoron, joten vertailu on todella helppoa. Toki netissä on lainavertailusivustoja, mutta niistä mikään ei tarjoa kaikkien pankkien lainatarjouksia, vaan ainoastaan niitä, joiden kanssa heillä on sopimukset.
10
Liikeidea!? / Vs: Lainat - Pankkien kilpailuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Palli 14.08.2017 - 18:06:41 »
Aika moni pankkihan myöntää kulutusluottoa omille asiakkailleen, koska siinä pystyy helposti katsomaan maksukykyä ja muuta siihen vaikuttavaa...mut mä kilpailutin omat lainat tällä sivulla mis on ihan kaikki pankit kun oli pakko uus pesukone ostaa: https://www.vertaaensin.fi/laina Oon Dansken ja S-Pankin asiakas, mut vaan Danskesta ja vippifirmoilta saisin lainaa :( Pankeillahan on nii erilaiset kriteerit miten ne antaa lainaa tulojen mukaan jne...varmaan kun en oo tarpeeks rikas niin en siks kelpaa S-Pankille vaikka oon ollut asiakkaana vaikka kuinka pitkään! Danskesta päädyin ottamaan sit lopulta. Sanoivat tuolla lainavertailussa myös että ''Laina on suhteellisen kallis alemman etutason Danske Bank -asiakkaille'' Juu, juuri sinne mä kuulun, ja S-Pankin alimman etutason asiakkaille ei kai sit lainaa myönnetäkään...
Sivuja: [1] 2 3 ... 5