Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Vastaa

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen hätänumero (spam-esto)?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Anna
« : 12.12.2017 - 11:11:10 »

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa aina. Kilpailutus sivustoja on nykyää todella paljon.

Yksi nykypäivän trendi näyttää olevan lainojen yhdistäminen https://www.yhdistalaina.com
Kieltämättä ihan fiksuahan se on yhdistää kalliit lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi.
Kirjoittanut: Anna
« : 11.12.2017 - 11:11:45 »

Hei,

Luin jostain, että Lainanvälittäjä.fi kilpailuttaa pankkien lainat, eikä ainoastaan kalliimpia luottoyhtiöiden tarjoamia vippejä ja kulutusluottoja.

Mielestäni bisnesidea on todella simppeli ja luulisin sen toimivan erinomaisesti. Onkohan pankit hankala saada yhteistyöhön? Ilman yhteistyösopimusta homma saattaa kaatua hakuprosessin hitauteen ja koska lainojen ehdot vaihtelevat jokaisen hakijan kohdalla ei mitään listahintojakaan pysty antamaan.

Paljon on näitä kilpailutuspalveluja tullut viimeaikoina. Itse käytin lainojen yhdistämiseen tätä palvelua: Yhdistalaina.com. Sain niputettua monta kallista lainaa yhdeksi edulliseksi lainaksi. Säästöä tulee jo useampi kymppi kuukaudessa.  ;)

Kirjoittanut: Anna
« : 17.11.2017 - 11:11:24 »

Minä kilpailutin oman pankkilainan netissä, palvelusta https://www.lainaaheti247.fi/ saamieni ohjeiden mukaan. Oli todella helppoa, eikä onneksi tarvinnut lähteä pankkiin tapaamaan jotain virkailijaa...
Kirjoittanut: Rauno
« : 17.11.2017 - 11:11:50 »

Jos haluaa suorittaa lainojen kilpailuttamisen perusteellisesti, kannattaa vertailla niitä vaikka palvelussa https://www.luottotilit.fi/ josta saa lainaa heti ilman vakuuksia!
Kirjoittanut: hannuli1972
« : 08.11.2017 - 20:08:14 »

Pikavippejä saa alkaen k18 tsiikaa https://www.lainalaskuri.biz - summat on äkkiä aika isoja 18 v tyypille. Lainat kannattaa yhdistää https://www.lainalaskuri.biz
Kirjoittanut: Markkumän
« : 19.09.2017 - 13:01:16 »

Minä ainakin kilpailuta aina omat lainani palvelussa https://www.pienlainat.fi/ ja sillä bueno.
Kirjoittanut: Marjut
« : 08.09.2017 - 11:11:46 »

...se jäi vielä mainitsematta, että toinen maksuton lainojen kilpailutuspalvelu on https://www.fiksurahoitus.fi/ joka toimii samoin kuin tuo VarmaLaina.fi. Itse olen käyttänyt aina molempia ja näin maksimoinut saamieni lainatarjousten määrän.
Kirjoittanut: Marjut
« : 08.09.2017 - 11:11:33 »

Minä olen hakenut lainaa netistä muutamaan eri tarpeeseen. Olen myös huomannut tuon, kuinka suuret erot eri lainapalveluiden kuluissa ja koroissa todella voi olla. Moni palvelu mainostaa "edullista" lainaa ilmoittamalla vain lainan nimelliskorot. Tämän vuoksi olenkin aina käyttänyt palvelua https://www.varmalaina.fi/ sillä sen kautta saa lopulliset lainatarjoukset todella helposti. Lainatarjouksista näkee heti lainan lopullisen todellisen vuosikoron, joten vertailu on todella helppoa. Toki netissä on lainavertailusivustoja, mutta niistä mikään ei tarjoa kaikkien pankkien lainatarjouksia, vaan ainoastaan niitä, joiden kanssa heillä on sopimukset.
Kirjoittanut: Palli
« : 14.08.2017 - 18:06:41 »

Aika moni pankkihan myöntää kulutusluottoa omille asiakkailleen, koska siinä pystyy helposti katsomaan maksukykyä ja muuta siihen vaikuttavaa...mut mä kilpailutin omat lainat tällä sivulla mis on ihan kaikki pankit kun oli pakko uus pesukone ostaa: https://www.vertaaensin.fi/laina Oon Dansken ja S-Pankin asiakas, mut vaan Danskesta ja vippifirmoilta saisin lainaa :( Pankeillahan on nii erilaiset kriteerit miten ne antaa lainaa tulojen mukaan jne...varmaan kun en oo tarpeeks rikas niin en siks kelpaa S-Pankille vaikka oon ollut asiakkaana vaikka kuinka pitkään! Danskesta päädyin ottamaan sit lopulta. Sanoivat tuolla lainavertailussa myös että ''Laina on suhteellisen kallis alemman etutason Danske Bank -asiakkaille'' Juu, juuri sinne mä kuulun, ja S-Pankin alimman etutason asiakkaille ei kai sit lainaa myönnetäkään...
Kirjoittanut: ritola
« : 12.08.2017 - 14:02:42 »

Lainanvälittäjissä on omat hyvät puolensa, mutta ne korostuvat vain, jos oma pankki ei myönnä lainaa. Tarjouksia kyllä sataa ja monilla välittäjillä tuntuu olevan kytkökset toisiinsa kun sataa ja ropisee vähän turhankin tiuhaan ja aika pitkään vielä. Pankit ovat tiukkoja ja pienituloinen ei pankista enää vakuudetonta lainaa helpolla saa. Välittäjät eivät myöskään kilpailuta pankkejamme kuten nordeaa, OP, POP-pankki jne, vaan monesti tuntemattomampia pankkeja kuten resursbank, monobank. Tutkin netistä https://www.talouteen.com/parhaat-lainanvalittajat-netissa näitä "parhaita" välittäjiä ja yhdelläkään ei ole yhteistyötä suomalaisten pankkien kanssa, vai olenko väärässä? Miksei Suomen pankit tee omaa välittäjäpalvelua ja tarjoa sitten vaikka isommalla korolla yksityishenkilöille lainaa, joilla on pienemmät tulot, mutta muuten talous kunnossa ja luottotiedoissa ei häiriöitä?
Kirjoittanut: Janit
« : 25.06.2017 - 20:08:22 »

Pankkien ja muiden lainapalveluiden kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Varsinkin kun nyt on avattu aivan uusi ja maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu: https://www.lainankilpailuttaja.fi/ nämä palvelut kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi jopa 50.000 euroon saakka.
Kirjoittanut: Markku
« : 04.06.2017 - 22:10:59 »

Kyllä se on niin että lainat kannattaa kilpailuttaa ihan itse. Silloin ei ainakaan kukaan pääsee höynäyttämään. Riittää kun katsoo parhaat lainapalvelut palvelusta https://www.pienlainat.fi/ ja pyytää niistä ilmaiset lainatarjoukset. Ei vie kuin pari minuuttia per hakemus.
Kirjoittanut: Janna
« : 04.06.2017 - 17:05:52 »

Pankkien kilpailuttamiseen löytyy nykyään täysin maksuton palvelu: https://www.vertaapankkeja.fi/ joka kilpailuttaa lainat yli 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Palvelu on 100% kotimainen ja maksuton.
Kirjoittanut: Janniina
« : 04.06.2017 - 17:05:23 »

Pankkien kilpailuttaminen onnistuu netissä nykyään varsin helposti. Muistelisin että ensimmäinen kerta kun kokeilin näitä lainanvälityspalveluita, saamani lainatarjoukset olivat juuri näitä pikavippipaikkoja. Nyt näihinkin on kuitenkin tullut "järkeä".  Löysin palvelusta https://www.leijonalaina.fi/ monta uutta pankkien ja kilpailuttamiseen keskittyvää palvelua ja tänä päivänä tarjoukset olivat merkittävästi parempia.
Kirjoittanut: Vierailuja
« : 22.05.2017 - 11:11:24 »

Ei nuo lainanvälittäjät vielä tällä hetkellä kilpailuta kuin muutaman pankin, loput on sitten muita lainapalveluita.* Onhan nuo helppoja käyttää, mutta joskus tuntuu että sähköposti täytyy sen jälkeen roskapostista. Jos tarvitsee lainaa heti niin aika harva noista pystyy edullista lainaa nopeasti tarjoamaan.  *Lähde: https://lainaa-24h.fi/