Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu

Äänestys

Koetko Pick 'n' hide-toiminnon hyödylliseksi?

Kirjoittaja Aihe: UUSI uutisten karsinta&poiminta kokeiltavissa (oikea yläkulma)  (Luettu 8275 kertaa)

Roopevaan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 571
  • Karma: +2/-1
    • Profiili
Laitettiin nyt ekaa versiota uutisten karsinnasta kokeiltavaksi. Tällaista oli jo muutamaan otteeseen pyydettykin ja tulee ainakin itselle tarpeeseen. Etusivun oikeassa yläkulmassa nappula jota kautta pääsee kokeilemaan. Toiminto menee nyt nimellä pick 'n' hide ja karsinnan lisäksi pystyy myös poimimaan haluamiaan uutisaiheita, jolloin siis vain ne näkyvät. Ohjetta on lisää siinä sivulla.

Esimerkiksi saa nyt ne kauppalehden uutiset pois kokonaan jos valitsee tagin "kauppalehti.fi" ja painaa LÄHETÄ-nappia alta. "Puhelimet"-taginPuhelimet"-tagin karsimalla häviää mm. iphone-, lumia- ja galaxy-uutiset. Jos joku kokee hyödylliseksi jo nyt niin loistava homma, mutta ajatuksissa on kehittää tuota vielä... Suurin osa pärjää varmaan ilmankin, mutta etenkin tietynlaiseen ylitarjontaan toimiva lääke. Palautetta voi antaa jos ei pelitä ideaalisti...

Alhaalta poistettiin samalla sivuston paikallaololaskuri ja sivu nopeutuikin kummasti. Jos joku haluaa jotain vastaavaa kuitenkin sivulle niin on toki mahdollista toteuttaa muilla keinoin. Tästäkin voi esittää toivetta. Toiveita toteutellaan muutenkin aina parhaan mukaan.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2012 - 00:12:40 kirjoittanut Roopevaan »